У всіх школах Львова з’явиться Wi-Fi

4717 2
Швидкість інтернету має бути не менше 100 Мбіт/с.
ілюстративне фото: kp.ua

ілюстративне фото: kp.ua

Сьогодні, 27 липня, виконком прийняв рішення про організацію відкритого конкурсу на кращий проект під’єднання до глобальної мережі інтернет та створення локальної мережі у школах міста.

Згідно з рішенням, управління інформаційної політики повинно оголосити та провести конкурс, переможець якого підключить усі міські школи до Wi-Fi мережі. Організатором конкурсу визначено КП «Міський центр інформаційних технологій».

Читайте також: Найкращі львівські школи за результатами ЗНО. Рейтинг

За умовами конкурсу, переможець повинен запропонувати інтернет з швидкістю не менше 100 Мбіт/с на кожному об’єкті до підключення. Кожен об’єкт повинен бути покритий бездротовим типом підключення з можливістю створення та зміни SSID імен та їхньою кількістю на одній точці не менше 5-ти. Рішення повинно забезпечувати «безшовний роумінг». Кількість одночасних клієнтів повинна становити не менше 200.

Читайте також: На Сихові відкривають нову приватну STEAM школу

Також Wi-Fi-мережа повинна покривати всю територію школи. Конкурс є відкритим та проводиться в один тур. Свої пропозиції підприємці можуть подавати до 17 вересня, а наступного дня буде визначено переможця конкурсу. 21 вересня його має затвердити виконком.

Читайте також:
27 Липня, 2018 18:10
Назар Міська рада та виконавчий комітет трошки різні інституції:)
27 Липня, 2018 14:34
Юлія Львівські міська рада прийняла це рішення 13 липня, а не 27)
[***]s://[***]/news/252599
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!