У якому стані нині перебуває львів’янка з Covid-19, що втратила дитину

2469 0
Пацієнтка поступила з пологового у вкрай важкому стані через дихальну недостатність, спричинену коронавірусом.
Фото: Freepik

Фото: Freepik

У львівській лікарні швидкої медичної допомоги перебуває жінка, якій напередодні в пологовому діагностували коронавірус і яка, на жаль, втратила дитину. Зараз стан львів’янки важкий, однак стабільний. Про це повідомив директор з анестезіологічної роботи лікарні швидкої медичної допомоги Іван Міськів.

«Пацієнтка поступила з пологового у вкрай важкому стані через дихальну недостатність, спричинену коронавірусом. Їй надали всю допомогу, відповідно до протоколів для допомоги пацієнтам з Covid-19», – каже він.

Читайте також: Унікальний випадок. У Львові 51-річну жінку із Covid-19, яка 47 днів перебувала у реанімації, перевели у звичайне відділення

Жінка перебувала на 31 тижні вагітності, і це була її друга вагітність. Однак плід загинув внаслідок гіпоксичного ураження. Тобто, за словами Івана Міськіва, насичення киснем крові було недостатнім для життєдіяльності плоду.

Нагадаємо, що стан жінки погіршився ще 24 серпня. 1-го вересня з підозрою на Covid-19 її госпіталізували у перший пологовий будинок №1, що на вул. Мечникова. Вона перебувала на 31 тижні вагітності.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!