У яких медичних закладах Львова можна обрати сімейного лікаря. Онлайн-мапа

11009 0
Окрім комунальних поліклінік, у Львові з Національною службою здоров'я підписали договори два приватні медичні центри та два лікарі-ФОПи.
Фото: rakhivnews.in.ua

Фото: rakhivnews.in.ua

Міністерство охорони здоров'я опублікувало онлайн-мапу, на якій вказані всі комунальні та приватні медичні заклади України, що вже уклали договір з Національною службою здоров'я, Відповідно, у цих закладах пацієнти можуть підписувати декларації з лікарями та отримувати послуги за новою схемою.

Читайте також: Нові правила для лікарів та пацієнтів: що варто знати. Інфографіка

Зокрема, згідно з мапою, у Львові договори з НСЗУ підписали 11 комунальних медзакладів, два лікарі-ФОПи – Ірина Демко та Олена Заремба-Федчишин і два приватні медичні заклади - «Дитячий центр здоров'я» та «Інтерсоно» - представник європейського медичного холдингу Medicover (медичний центр на вул. Антоновича, 102 та Поліклініка на Стрийській, 204).

Читайте також: Копії документів тепер не потрібні. МОЗ змінило умови підписання декларацій з лікарями

У міністерстві зазначають, що приватні медичні заклади надають той же перелік послуг за ідентичними тарифами, що й комунальні. Пацієнти, які підписали декларації з лікарями приватних закладів, будуть отримувати повний перелік послуг первинної медичної допомоги безоплатно, адже за них заплатить Національна служба здоров’я. Приватні заклади отримують оплату за послуги від НСЗУ тільки за пацієнтів, які підписали декларації з лікарями цих закладів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!