У яких новобудовах Львова не радять купляти житло. Перелік

19300 1
ДАБІ у Львові прозвітувала про свою діяльність у 2017 році.
фото: Правда тут

фото: Правда тут

30 січня начальник Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю у Львові Володимир Цибак розповів про об’єкти незаконного будівництва у місті, повідомляє Гал-інфо.

Зокрема, він називає сім новобудов, де львів’янам не радять купляти житло.

1. Будівництво трьох зблокованих індивідуальних житлових будинків, котеджного типу на вул. Скнилівська. Замовник будівництва: гр. Балух В.А. Об’єкт збудований без затвердженої належним чином проектної документації та без відповідних документів, які дають право виконувати будівельні роботи.

2. Будівництво багатоквартирного житлового будинку із вбудовано-прибудованими приміщення по вул. На Нивах. Замовник будівництва: гр. Федорів Г.Ф. Об’єкт збудований без відповідного документа, що дає право на виконання будівельних робіт.

3. Багатоквартирний житловий будинок із офісним приміщенням на першому рівні на вул. Личаківська, 259. Замовник будівництва: ТОВ «Лідер Моноліт». Будівельні роботи здійснюються без отримання вихідних даних – містобудівних умов і обмежень забудови земельної ділянки, без належним чином розробленого та затвердженого проекту на будівництво, а також внесено недостовірні дані в декларацію про початок виконання будівельних робіт, в результаті чого реєстрацію вказаної декларації на початок виконання будівельних робіт було скасовано.

4. Багатоквартирний житловий будинок на вул. Т. Шевченка, 307А. Замовник будівництва: ТОВ «Каньйон». Будівельні роботи здійснюються без реєстрації декларації про початок виконання підготовчих робіт, без реєстрації декларації про початок виконання будівельних робіт, а також з ознаками недотримання містобудівних умов і обмежень забудови земельної ділянки та використання земельної ділянки, яка не відведена для будівництва багатоквартирного житлового будинку.

5. Будівництво багатоповерхових житлових будинків на вул. Шевченка, 418.

6. Будівництво багатоповерхових житлових будинків із вбудованими нежитловими приміщеннями на вул. Антонича-Майданна.

7. Багатоквартирний житловий будинок з нежитловими приміщення та підземною автостоянкою на вул. Тернопільська, 42. Відсутні документи на право землекористування та вихідні дані на проектування (містобудівні умови та обмеження забудови земельної ділянки).


Читайте також:
3 Лютого, 2018 09:06
Орися Прокопович Купувати.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!