У Яворівському національному парку побудують екологічний візит-центр

2226 0
Еколого-просвітницький візит-центр побудують на території бази відпочинку «Верещиця».
фото: Яворівський парк/Facebook

фото: Яворівський парк/Facebook

Яворівський національний природний парк 2 листопада підписав договір з корпорацією будівельних підприємств «Карпатбуд» на будівництво еколого-просвітницького візит центру за 7,79 млн грн. Про це стало відомо із сайту публічних закупівель Prozorro, пишуть «Наші Гроші. Львів».

Еколого-просвітницький візит-центр побудують на території бази відпочинку «Верещиця». У ньому обладнають готель, конференц-зал, їдальню, виставковий зал і бібліотеку. Споруда буде побудована з дотриманням екологічних технологій і оснащена сонячними батареями. Крім того, угодою передбачено облаштування п’яти пунктів відпочинку та станцій технічного обслуговування велосипедистів на веломаршруті, що пролягає через Національний парк.

Єдиним конкурентом «Карпатбуду» виступило приватне підприємство «Валенс груп» із пропозицією на 22 тис. грн дорожчою. Під час аукціону учасники не торгувались.

Більшість коштів надає Європейський Союз в рамках грантової програми транскордонної співпраці «Польща – Білорусь – Україна 2014-2020» у галузі збереження природної та історико-культурної спадщини. Проект дофінансують за кошти екологічного фонду області.

Згідно з аналітичною системою YouControl, засновниками корпорації будівельних підприємств «Карпатбуд» є низка інших фірм: ПП «Зодчий 2010» (71,5% статутного капіталу), ТОВ «Карпабуд–Ікс» (14,1%), ТОВ «Карпатбудстиль» (14,08%), бенефіціарним власником є Юрій Карвацький.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!