У Залізничному районі Львова облаштують сквер

4027 0
Минулого року місцеві мешканці об’єднались та виступили проти забудови цієї території.
візуалізація ЛМР

візуалізація ЛМР

Сесія Львівської міськради погодила облаштування скверу на вулиці Кульчицької, 18. Ініціаторами ухвали були місцеві мешканці, які зареєстрували відповідну ініціативу в ЦНАПі, підписану понад 600 особами.

«Вказана територія була вкрай важливою для мешканців мікрорайону та парафіян Храму Всіх Святих Українського Народу. Перш за все, з огляду на близьке розташування до храму. Кожного дня сюди приходять батьки з маленькими дітьми, підлітки та пенсіонери, щоб провести своє дозвілля, поспілкуватися та просто відпочити. Саме тут зосереджені зелені насадження та розташовані лавочки аби мешканці міста мали місце для спокійного відпочинку», – йдеться у пояснювальній записці до ухвали.

Читайте також: У Львові відкрили сквер Яцека Куроня. Фото

Зазначимо, що влітку минулого року з’явилась інформація про потенційну забудови цієї ділянки. На громадських слуханнях 2 серпня представник громади підтримали резолюцію «Заборонити будівництво на території громадського простору по вул. О. Кульчицької, 18».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!