Зі Львова ще досі не вивезли приблизно 3 тисячі тонн сміття

1901 0
Упродовж місяця сміття має бути вивезене, запевнив директор департаменту ЖКГ Львівської ОДА Назарій Романчук.
Джерело: Zaxid.net

Джерело: Zaxid.net

«Ми дали доручення перевізнику і на сьогодні понад 500 тонн уже вивезено. Ще лишилося приблизно 3 тисячі тонн, навіть трохи менше. Але є розписаний графік поетапно, як це має вивозитися. Обидві перевантажувальні станції будуть очищені протягом місяця»,  повідомив він. 
 
 
Йдеться про ділянку на вулиці Північній, куди тимчасово звозив сміття перевізник «АВЕ Львів». За оцінками заступника міського голови Львова Сергія Бабака, невивезеними залишаються ще майже 4 тисячі тонн, і обсяг накопичується. 
 
Раніше повідомлялося, що ще одну перевантажувальну станцію, де масово накопичувалося сміття, було організовано на вулиці Богданівський підприємством «Грінера».
 
За словами Назарія Романчука очищення перевантажувальних станцій відбувається за графіком, близько 70% сміття зі Львова приймають інші регіони західної та центральної України. Решту розвозять на полігони області згідно з меморандумом. 
 
 
Зоя Красовська
 
 
 
 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!