У жовтні SkyUp відкриває зі Львова чотири рейси

9977 0
Зі Львова можна буде полетіти у Київ, Харків, ОАЕ та Прагу.
biz.liga.net

biz.liga.net

У жовтні український лоукостер SkyUp відкриває прямі рейси зі Львова до Києва, Харкова, Праги та ОАЕ.

Читайте також: Державіаслужба дозволила SkyUp літати зі Львова до Тель-Авіва

Зокрема з 17 жовтня львів’яни зможуть полетіти прямим рейсом зі Львова до Праги. Рейси виконуватимуть по 28 березня 2020 року двічі на тиждень – щочетверга та щонеділі. Вартість квитка в один бік – від 992 гривень.

До Харкова SkyUp літатиме також із 17 жовтня по четвергах і неділях. Вартість квитків стартує від 639 гривень у один бік без багажу. 

Цього ж дня можна буде полетіти до Києва. Рейси виконуватимуть по четвергах і неділях, а далі – по понеділках, вівторках, п’ятницях, неділях. Вартість квитків стартує від 498 грн у одну сторону.

Із 26 жовтня SkyUp літатиме зі Львова до ОАЕ. Рейси Львів – Шарджа виконуватимуть щосереди і щосуботи. Вартість квитків становить 3,2 тис. грн. 

Читайте також: SkyUp хоче запустити прямі рейси зі Львова до Франції

ТОВ «Авіакомпанія «Скайап» зареєстроване у Києві в червні 2016 року. Його керівником став відомий експерт у сфері авіації Євген Хайнацький. Засновником SkyUp виступило ТОВ «ACS-Україна» Тетяни Альби та Юрія Альби, яким також належить туроператор JoinUp!


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!