На правах реклами

У жовтні у Львові з'явиться Креативна школа для дітей

3503 0
Уже з жовтня дітей навчатимуть за новою прогресивною методикою. На базі УКУ діятиме Креативна міжнародна дитяча школа, що поки не має аналогів у Львові.

Соціальний проект функціонуватиме у форматі школи «вихідного дня» та є синтезом інтегрованих курсів, скерованих на розкриття потенціалу дитини, інформує пре-служба Львівської міськради.

Щотижня для дітей проводитимуть заняття у вигляді веселих досліджень, інтерактивних ігор, квестів, командних змагань, дискусій, дослідницьких проектів, практичних кейсів, виїзних навчальних семінарів та екскурсій.

Проект реалізовується у форматі школи «вихідного дня», заняття відбуватимуться щосуботи, з 10:00 до 16:00 год, у приміщеннях Інноваційного корпусу Українського католицького університету (вул. Стрийська, 29). Перший урок Креативної міжнародної дитячої школи уже заплановано на 5 жовтня. Комплексна програма КДМШ являє собою синтез інтегрованих курсів, що охоплюють такі сфери:

1.Природничі науки (хімія, фізика, астрономія, географія, медицина).

2.Точні науки (математика, інформатика).

3.Психологія і підвищення власної ефективності (лідерство, комунікації, тімбілдінг, цілепокладання, тайм-менеджемнт, швидкопис, швидкочитання та ін.).

4.Логіка.

5.Філософія.

6.Бізнес і економіка.

7.Мистецтво/ творчість.

8.Ведення домашнього господарства/ етикет.

9.Статеве виховання.

10.Національне самоусвідомлення.

11.Фізичний розвиток.

12.Англійська мова (в якості однієї з мов викладання вищезазначених дисциплін).

Тривалість навчального року складатиме 9 місяців. Діти займатимуться у різновікових групах, по 10-12 осіб у кожній.

Як зазначають організатори, кожен навчальний день складатиметься із 5 занять, спільного відпочинку, ігор та повноцінного обіду. Також передбачено виїзди, екскурсії, осінній, літній та весняний табори. Програма передбачає різні ступені складності та розрахована на поетапний перехід з одного ступеня на інший з кожним наступним роком. Діти працюватимуть у 5-ти основних напрямках:

1.        Я – Митець: заняття у творчій майстерні.

2.        Я – Дослідник: досліди та експерименти з фізики, хімії, біології, анатомії.

3.        Я – Винахідник: розвиток навичок з  конструювання, програмування.

4.        Я – Особистість:психологія, національне самоусвідомлення.

5.        Я – Підприємець: розвиток економічного мислення, підприємницьких талантів.

28 вересня КМДШ запрошує на день відкритих дверей - «День Друзів», під час якого можна буде ближче познайомитися з проектом, а діти візьмуть участь у різноманітних майстер-класах. Для участі необхідна попередня реєстрація.

Детальну інформацію про проект можна отримати за номером 097-2153-844, електронною поштою [email protected], або ж на офіційному сайті creativeschool.com.ua.

Щоденну активність КМДШ також можна буде переглядати на Facebook http://www.facebook.com/kmdsh. Для участі у проекті необхідно заповнити анкету учасника та надіслати її за адресою [email protected].


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!