У ЗСУ повідомили про четверту смерть від коронавірусу

1838 0
У чоловіка, окрім гострої респіраторної хвороби Covid-19, були супутні захворювання.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

У Збройних силах України 31 травня повідомили про четвертий летальний випадок від коронавірусу. Про це у Фейсбук повідомляє пресслужба командування Медичних сил ЗСУ.

«У зв’язку із захворюванням на гостру респіраторну хворобу Covid-19, спричинену коронавірусом Sars-CoV-2, 30 травня помер працівник ЗСУ (Чернівецька область)», – йдеться у повідомленні.

Він хворів з 22 травня, лікувався вдома під наглядом медичної служби, однак 27 через погіршення стану здоров’я звернувся до Новоселицької центральної районної лікарні Чернівецької області, де йому провели рентгенографію органів грудної клітки.

«Цього ж дня, був госпіталізований до Чернівецького військового госпіталю з діагнозом: негоспітальна двобічна пневмонія… Було продовжено лікування коронавірусної хвороби палаті інтенсивної терапії інфекційного відділення. 30 травня стан здоров'я погіршився, реанімаційною бригадою була розпочата інтенсивна терапія, але наступила зупинка серцевої діяльності», – йдеться у повідомленні.

Там уточнюють, у чоловіка, окрім гострої респіраторної хвороби Covid-19, були супутні захворювання.

Станом на 31 травня в Збройних силах України 118 людей хворіє на коронавірус. Усього за час пандемії одужали 111 осіб. На ізоляції (в тому числі самоізоляції) перебувають 453 особи. За даними командування, за минулу добу зареєстрували 12 нових випадків захворювання на коронавірус.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!