УАПЦ будуватиме церкву на вулиці Пасічній у Львові

3169 0
Земельна ділянка є вільної від забудови.
фото з google street view

фото з google street view

Депутати Львівської міськради підтримали рішення про надання релігійній громаді УАПЦ парафії святої великомучениці Катерини земельної ділянки для будівництва церкви.

Так, депутати вирішили дати земельну ділянку, площею 0,1025 га на вулиці Пасічній (навпроти будинку №169) для будівництва храму Української православної автокефальної церкви.   

Читайте також: У центрі Львова вперше за сто років планують звести храм. Хто проти?

Дана ділянка є вільною від забудови, а комісія у справах релігій при виконавчому комітеті міськради не заперечує щодо її відведення релігійній громаді УАПЦ під будівництво та обслуговування храму.

Нагадаємо, 7 липня цього року сесія міської ради погодила виділення земельної ділянки релігійній громаді УПЦ КП для будівництва храму у Львові на вулиці Левицького (навпроти будинку № 67-а).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!