Uber у Львові знову підвищує тариф

3184 0
Мінімальна вартість поїздки відтепер становить 35 грн.
фото: соцмережі

фото: соцмережі

З 27 листопада сервіс виклику таксі Uber підвищив тариф на перевезення у Львові. Про це йдеться в дописі на офіційному блозі компанії.

Вартість подачі авто тепер становить 21 грн, ціна за кілометр – 5 грн, мінімальна вартість поїздки – 35 грн, хвилина – 1,20 грн. Раніше вартість подачі авто коштувала 16 грн, а мінімальна вартість поїздки становила 30 грн.

Нагадаємо, що сервіс виклику таксі Uber почав діяти у Львові з кінця лютого. Тоді мінімальна вартість замовлення складала 14 грн. У квітні її було підвищено до 25 грн. За два місяці було введено похвилинну оплату поїздки. З кінця серпня у сервісі з’явилася можливість замовити поїздку з кількома зупинками. На початку жовтня Uber ввів плату за запізнення пасажира. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!