Український лоукост SkyUp відклав старт регулярних рейсів

3094 0
Перші регулярні польоти зі Львова та інших міст України мають розпочати взимку.
Фото: Еспресо.TV

Фото: Еспресо.TV

Національна лоукост-компанія SkyUp планує відкрити перші регулярні рейси з України у зимовий період. Про це повідомив гендиректор авіакомпанії Євгеній Хайнацький, пише Liga.net.

Читайте також: Що можна взяти з собою у салон літака. Авіаперевізники змінюють правила

Раніше SkyUp планував відкриття перших регулярних рейсів на липень, утім в той час вдалось відкрити чартерні рейси до Єгипту, Албанії та Туреччини з низки українських міст. Зокрема зі Львова авіаперевізник виконує рейси до Хургади та Шарм-ель-Шейха, які раніше тимчасово скасовували.

«Початок регулярних рейсів залежить від доставки літаків. Наразі ми очікуємо третій літак. Думаю, що до кінця вересня його занесуть до реєстру цивільних повітряних суден Державіаслужби», – сказав Євгеній Хайнацький.

Додамо, що у травні цього року українська авіакомпанія SkyUp подала заявки до Державної авіаційної служби України на отримання права на низку маршрутів, зокрема внутрішніх з Києва, Харкова та Львова до Одеси.

Читайте також: Які авірейси запустять зі Львова у 2018 році. Перелік

ТОВ «Авіакомпанія "Скайап"» зареєстроване в Києві в червні 2016 року. Засновником SkyUp виступило ТОВ «ACS-Україна»Тетяни Альби і Юрія Альби, яким також належить туроператор JoinUp! 13 грудня міністр інфраструктури Володимир Омелян заявив, що в Україні з’явиться новий авіаперевізник. Згодом в компанії SkyUp розповіли про плани відкрити внутрішні та міжнародні рейси. У січні львівський аеропорт проводив переговори з компанією щодо сполучення із Лісабоном.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!