Львів'яни можуть викликати поліцію через мобільний додаток

4610 0
Національна поліція запустила мобільний застосунок My Pol.
ілюстративне фото

ілюстративне фото

Відтепер українці зможуть викликати поліцію через мобільний додаток, який запустила Національна поліція – My Pol. З його допомогою можа викликати пратрульних та оцінювати їхню роботу. Застосунок можна скачати для Android та iOS. 

Читайте також: В Україні запустили додаток зі списком безкоштовних ліків

Викликати патрульних можна за допомого кнопки «SOS». Окрім цього, можна заявити про правопорушення: вибрати категорію правопорушення, вказати адресу та залишити коментар. 

Скріншот з офіційного сайту My Pol 

Також можна ввести групу крові, та, при наявності, назву медичних препаратів, на які у вас алергічні реакції, та хронічні захворювання. Тоді під час нещасного випадку поліція швидше та ефективніше надасть вам допомогу. У застосунку є мапа найближчих відділень поліції та медичної допомоги. Також тут можна переглянути новини регіональної національної поліції.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!