Львів'ян закликають долучитись до акцій на підтримку Олега Сенцова

2865 0
Глобальну акцію #SaveOlegSentsov влаштовують волонтери Євромайдан SOS. Також завтра, 24 травня, у Львові, о 14:00 відбудеться студентська хода на підтримку Олега Сенцова.
Фото: Радіо Свобода

Фото: Радіо Свобода

Спільнота Євромайдан SOS на своїй сторінці у Facebook оголосила про пошук волонтерів та координаторів глобальної акції #SaveOlegSentsov. Вона відбудеться у різних містах по всьому світу.

Осіб, котрі бажають допомогти, закликають заповнити форму за посиланням чи написати на пошту [email protected].

Окрім того, завтра, 24 травня, у Львові, о 14:00 відбудеться хода на підтримку Олега Сенцова. Її маршрут пролягатиме від будівлі міської ради на площі Ринок, 1 до консульства Російської Федерації на вул. Левицького, 95. За словами організатора акції Олександра Николяка, її мета – показати беззаконня та рабовласницький режим, який має місце у ХХІ столітті у Росії.

Читайте також: Львівські митці вийшли на акцію підтримки Олега Сенцова. Фото

Довідка. Олег Сенцов – український режисер та письменник, що з 10 травня 2014 року є ув’язненим в Росії за начебто наміри здійсніти терористичну акцію у Криму. 14 травня 2018 року Олег Сенцов оголосив голодування, єдиною умовою завершення якого є звільнення усіх українських політв’язнів у РФ.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!