Українцям рекомендують виїхати з Китаю через коронавірус

1737 0
Таку пораду дає Посольство України в Китаї.
Фото: facebook.com/Юлія Свиріпа

Фото: facebook.com/Юлія Свиріпа

У зв’язку зі стрімким поширенням у Китаї захворювання, викликаного новим типом коронавірусу (2019-nCoV), Посольство України в КНР настійливо рекомендує українцям, які перебувають на території Китаю, виїхати з цієї країни, якщо є така можливість. Про це ідеться на фейсбук-сторінці Посольства.

Читайте також: У Львові студент, який прилетів з Китаю, попросив госпіталізувати його

Українські дипломати кажуть, що співпрацюють з відповідними органами КНР та опрацьовують можливі варіанти допомоги українцям, які перебувають у провінції Хубей, де введено карантин.

«Серед іншого вивчається і можливість їхньої евакуації, на випадок, що таке рішення буде прийняте керівництвом нашої держави», – кажуть в Посольстві.

Якщо українські громадяни в Китаї потрапили у надзвичайну ситуацію, їм потрібно невідкладно телефонувати на «гарячу лінію» Посольства за номером +86 137 01230647. Адреса електронної пошти – [email protected].


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!