Українцям запропонували обрати пісню для збірної України. Де проголосувати?

2280 0
Федерація футболу України розпочала голосування за пісню, яка стане «музичною візитівкою» збірної України під час Євро-2016.
Фото: ffu.org.ua

Фото: ffu.org.ua

«Під час матчів чемпіонату Європи-2016 кожна збірна матиме свою пісню, яка супроводжуватиме команду протягом усього турніру. Саме ця мелодія стане музичною візитною карткою на стадіонах Франції, де свої матчі на Євро проводитиме українська команда, та лунатиме перед оголошенням складу команди. Отже зараз перед нами стоїть важливе завдання - вибір музичної композиції для національної збірної. Пропонуємо всім уболівальникам долучитися до загальноукраїнського проекту та обрати пісню, яка стане по-справжньому народною для всієї України», – йдеться на сайті ФФУ.

Читайте також: Топ-7 матчів на «Арені Львів» у 2015 році

Серед запропонованих пісень:

1. «Червона рута»

2. «Весна» (Воплі Відоплясова)

3. «Смерека» (Mad Heads)

4. «Вставай» (Океан Ельзи)

Також можна запропонувати і свій варіант. Так у перелік вже потрапила пісня «Їхали козаки» у виконанні групи «Тінь Сонця».

Опитування буде проводитися на сторінці Федерації футболу України у мережі Facebook (свої побажання або інші варіанти пісень можна залишати тут).

Термін проведення голосування - з 16 по 20 грудня.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!