«Укразалізниця» після карантину не буде підвищувати ціни на квитки

2676 0
Міністр інфраструктури Владислав Криклій каже, що в майбутньому компанія повернеться до цього питання.
Фото: ТСН

Фото: ТСН

«Укразалізниця» по завершенню карантину не планує підвищувати тарифи на проїзд.

Про це Радіо Свобода заявив міністр інфраструктури України Владислав Криклій.

За його словами, поки що підвищення тарифів по пасажирських перевезеннях як не планувалося, так і не планується. Однак він не виключив, що в майбутньому компанія повернеться до цього питання.

«Зрозуміло, що до цього питання необхідно буде підходити в майбутньому. Але коли? Я поки що вам не скажу. Тим більше, що наразі пасажирські перевезення у нас не здійснюються», – сказав міністр.

Читайте також: Верховна Рада розгляне підвищення штрафів за підпал сухої трави

Криклій також наголосив, що Міністерству інфраструктури, яке він очолює, дуже бракує закону про незалежного регулятора у сфері транспорту, щоб тарифи встановлювалися ним.

«Це аналог, як НКРЕКП в енергетиці. Це нам суттєво спростило би життя, щоб це не мало якогось політичного присмаку і підтексту. Тому розраховую, що цей закон таки буде ухвалений і відповідна комісія буде утворена. Вони цим усім будуть займатися», – додав Владислав Криклій.

Нагадаємо, з 18 березня Укрзалізниця скасувала усі перевезення по Україні через загрозу коронавірусу. Пасажирам пообіцяли повернути повну вартість завчасно придбаних квитків.

 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!