Як працюватимуть «Укрпошта» та «Нова пошта» під час карантину

7997 0
У компаніях просять звернути на деякі зміни.
Фото: Zaхid.net

Фото: Zaхid.net

«Укрпошта» на період карантину через епідемію коронавірусу працює у звичайному режимі. Однак просить звернути увагу на кілька моментів. Про це повідомив голова правління держкомпанії Ігор Смілянський на сторінці у Фейсбук.

Читайте також: Коронавірус та карантин у Львові. Оперативна інформація в один клік

Правила, що запроваджкє «Укрпошта»:

1. Не заходити за жовту (сіру) лінію, якщо біля стійки обслуговується клієнт. Підходьте лише тоді, коли вікно вільне.

2) Якщо бачите чергу, не заходьте у відділення (за нормальної погоди), почекайте, будь ласка, і зайдіть, коли черга стане меншою.

3) В «Укрпошті» працюють «щасливі години», коли комісія за сплату комунальних платежів до 13:00 вдвічі менша, ніж після. Якщо у вас є така можливість, приходьте після 13:00, щоб найменш захищені верстви населення, а також групи найбільшого ризику для короновірусу змогли скористатися нашими послугами вранці.

«Нова пошта» на час карантину закриває у Львові два відділення: №77 на просп. Свободи (посилки перенаправляють на відділення №55 на вул. Нижанківського) та № 78 на вул. Мазепи (посилки перенаправляють на відділення № 69 на вул. Юрія Липи).

Всі інші відділення «Нова пошта» та кур’єрська доставка наразі працюють у звичайному режимі. Там додають, що всі відділення «Нової пошти» обладнали станціями дезінфекції рук, створили лінію черги в 1 м, частіше прибирають приміщення, а всі співробітники перед початком робочого дня проходять температурний скринінг.

Читайте також: Усе, що треба знати про коронавірус в Україні

Нагадаємо, через карантин із 16 березня до 3 квітня Центри обслуговування клієнтів ТОВ «Львівгаз збуту» та «Львівгазу» переходять в режим роботи онлайнЗазначається, що обслуговувати на цей період споживачів будуть дистанційно і і просять користуватися їхніми сервісами. Переглянути інші способи, як подати показники львів’янам, можна за посиланням.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!