Укрпошта та Нова пошта доставляють посилки з Китаю до Львова

4172 0
Львівський аеропорт розширив програму вантажних перевезень.
Фото: Юра Танчин/Львівський аеропорт

Фото: Юра Танчин/Львівський аеропорт

Міжнародний логістичний оператор «Цайняо», що належить Alibaba Group, спільно із Укрпоштою запустили чартерні вантажні авіарейси в Україну для швидкої доставки посилок. Про це повідомляє пресслужба Укрпошти.

Читайте також: У львівському аеропорту роблять ставку на вантажні перевезення

Партнери в організації рейсів – авіакомпанії «Елерон», AirBaltic і національний поштовий оператор пошти Латвії. Регулярні рейси вантажопідйомністю 5 тонн виконуються літаками АН-26 до Львова, де посилки проходять митне оформлення, сортування і будуть доставлятися отримувачам в Україні. На першому етапі літак буде прибувати до Львова двічі на тиждень, в подальшому розклад буде переглядатися в залежності від завантаженості.

«Запуск чартерних рейсів допоможе зберегти терміни доставки в умовах закриття пасажирських рейсів з країни в країну та скоротити час отримання посилок в період обмежень на наземні перевезення», – кажуть в Укрпошті.

Про партнерство з «Цайняо» також повідомляє «Нова пошта».

«Ми організувалися з нашим партнером Cainiao і доставили 20 тонн товарів наших клієнтів, які замовили їх на AliExpress. Вони прилетіли до Риги, а 18, 20 й 22 квітня прибудуть в Україну», – ідеться на фейсбук-сторінці оператора.

Читайте також: Які рейси відновлять у львівському аеропорту після карантину

Нагадаємо, львівський аеропорт запустив програму міжнародних вантажних перевезень на початку квітня. Директорка аеропорту Тетяна Романовська в інтерв'ю Tvoemisto.tv розповіла, що програму розширять, адже в умовах карантину і закритих кордонів роблять ставки саме на вантажні перевезення.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!