Укрпошта ввела нову послугу доставки з низькими тарифами

6285 0
Після презентованої Прискореної пошти (Укрпошта Експрес) Укрпошта запускає послугу доставки з найбільш доступними тарифами - Укрпошта Стандарт.
фото: nu.org.ua

фото: nu.org.ua

Мета – надати клієнту можливість вибору між прийнятним терміном доставки та відповідним тарифом. Про це повідомляється на офіційному сайті Укрпошти.

На відміну від Укрпошти Експрес:
– тариф Укрпошти Стандарт на 20% дешевший
– нижча доплата за доставку в село
– найдоступніші тарифи на доставку відправлень до 30 кг
– строки доставки складають від 3 до 6 днів (в залежності від тарифної зони: у межах обласного центру, у межах області та між обласними центрами; у межах України)

Читайте також: «Укрпошта» запроваджує нові сервіси. Як скористатись
Як стверджують в Укрпошті, клієнтам  пропонуватиметься послуга експрес-доставки протягом 24-х чи 48-ми годин, що продовжує залишатись на 30-40% дешевшою, ніж у інших операторів, а також послугу стандартної доставки, коли клієнти зможуть отримати свої відправлення у межах 3-6 днів за найбільш привабливим економічним тарифом.
 

Опублікувала Олеся Шеремета


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!