Укрзалізниця і Нацполіція перевірили, як дотримуються карантинних вимог у поїздах

1258 0
Під час рейдів проінспектували поїзди №142 Бахмут – Львів, Інтерсіті+ №724 Київ – Харків, а також експрес №831 Бориспіль – Київ.
Фото: Укрзалізниця/Telegram

Фото: Укрзалізниця/Telegram

Представники «Укрзалізниці» і Національної поліції провели рейди, щоб перевірити, як пасажири дотримуються карантинних вимог на вокзалах та на борту поїздів. Як повідомляє пресслужба УЗ, під час рейдів проінспектували поїзди №142 Бахмут – Львів, Інтерсіті+ №724 Київ – Харків, а також експрес №831 Бориспіль – Київ.

Правоохоронці обмежилися складанням лише одного протоколу про адміністративне порушення для пасажира на вокзалі, якій відмовлявся від того, щоби носити маску. Водночас попередили понад 20 пасажирів, які неправильно вдягнули маски. Окрім цього, кажуть, що контроль за дотриманням маскового режиму посилять, як і інформування пасажирів про небезпеку Covid-19 на табло, екранах вокзалів та за допомогою аудіосповіщень.

Читайте також: Укрзалізниця посилить карантинний контроль в електричках

«Якщо ви бачите такі порушення, без зволікань звертайтесь на гарячу лінію 0-800-50-3222. Ми здатні уникнути повної зупинки залізничного руху тільки зробивши потяги зразковою територією безпеки», – каже керівник пасажирського напрямку Укрзалізниці Олександр Перцовський.

Укрзалізниця планує продовжити практику рейдів поїздами та електричками із залученням Нацполіції та звертається до пасажирів із закликом не нехтувати правилами безпечних подорожей під час карантину.

Нагадаємо, що минулого року «Укрзалізниця» мала посилити контроль за дотриманням карантинних заходів в приміських поїздах. Йшлося про те, аби збільшити кількість провідників та працівників воєнізованої охорони для додаткового контролю в електричках. 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!