Укрзалізниця протестувала швидкісний потяг на маршруті Львів – Ужгород

5511 0
У компанії перевіряли, чи зможе швидкісний потяг курсувати на цій ділянці залізниці.
фото: Вікіпедія

фото: Вікіпедія

У ніч з 7 на 8 серпня відбулась експериментальна поїздка двосистемного швидкісного електропоїзда ЕКр1 «Тарпан» на дільниці Львів – Лавочне – Мукачево – Ужгород, повідомляє прес-служба «Укрзалізниці».

У компанії перевіряли, чи зможе швидкісний потяг курсувати на цій ділянці, зокрема перевіряли динамічні характеристики рухомого складу та максимальні швидкості руху.

Читайте також: Коли в усіх потягах Укрзалізниця з'явиться повноцінне харчування

За попередніми результатами експериментальних рейсів, серйозних зауважень до інфраструктури на цій дільниці не виявили, рухомий склад подолав маршрут за графіком та зі встановленими швидкостями. Регулярне курсування швидкісного поїзда на цій дільниці планують розглянути після повного аналізу всіх показників.

Нагадаємо, що після відкриття нового Бескидського тунелю через Львів запропонували запустити швидкісний потяг на Закарпаття.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!