Укрзалізниця запустить потяг Львів – Краків

8496 0
Укрзалізниця планує 1-го серпня відправити у перший рейс поїзд Львів – Краків.
фото: intercity.kiev.ua

фото: intercity.kiev.ua

Про це повідомив глава компанії Войцех Балчун. "Працюємо над впровадженням залізничного сполучення з Краковом. Можливо, приймемо пропозицію польських колег і реалізуємо проект за допомогою системи розсувних візків SUW-2000. Зараз вивчаємо варіанти", – цитує очільника Укрзалізниці прес-служба.

Читайте також: Перший пішов. Як Інтерсіті+ Київ-Львів-Перемишль подолав кордон. Спецрепортаж

За його словами, безвізовий режим з ЄС відкриває нові перспективи, і Укрзалізниця має намір активно освоювати ринок міжнародних перевезень. "Після Кракова плануємо зв'язати поїздом Чернівці з Румунією та інші проекти", – додав Балчун.

Нагадаємо, відповідно до процедури ЄС, безвізовий режим стане чинним вже 11-го червня. Однак, тільки власники біометричних паспортів уникнуть походів до консульств та візових центрів.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!