УКУ зібрав рекордні 12,5 млн гривень на розвиток університету

3762 0
На тихому аукціоні зібрали 600 тисяч гривень.
Фото: УКУ / Facebook

Фото: УКУ / Facebook

15 грудня у Міжнародному Виставковому Центрі у Києві відбувся щорічний благодійний вечір та тихий аукціон Українського католицького університету, на якому вдалося зібрати 12,5 млн гривень. Про це повідомляють на сайті УКУ.

Читайте також: УКУ збудує новий студентський колегіум у Львові. Візуалізація

До прикладу, у попередні роки УКУ збирав у Києві від мільйона до 6,5 млн гривень. На благодійному вечорі цього року задекларували 92 студентські та 11 викладацьких стипендій, а під час благодійного аукціону зібрали 600 тисяч гривень.

Вступне слово вечора виголосив Глава УГКЦ Блаженніший Святослав Шевчук, який привітав православних із Об’єднавчим Собором. Крім цього, до гостей благодійного вечора звернувся керівник служби «Радіо Ватикан» Шон-Патрік Лавeтт та президент УКУ владика Борис Ґудзяк.

Читайте також: Львів спить, Шептицький працює. Репортаж з першої цілодобової бібліотеки

Нагадаємо, щорічний Благодійний бенкет в Києві – традиційний захід на підтримку Українського католицького університету, який відбувається з 2008 року. Бенкет організовує коло київських приятелів УКУ. Традиційними заходами на Благодійному бенкеті є тихий аукціон творів мистецтва та лотерея, лоти для якої надають як приватні меценати, так і українські та іноземні компанії, а також посольства. Такі ж вечори проводять у США.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!