Улітку у Львові розпочнуть зйомки фільму за романом Андрія Кузьменка

2548 0
Реліз фільму в Україні заплановано на грудень 2020 року.
фото: skryabin.ictv.ua

фото: skryabin.ictv.ua

Зйомки фільму за романом Андрія Кузьменка «Я, «Побєда» і Берлін» розпочнуть у Львові у липні 2020 року. Про це повідомили у ЛМР.

Читайте також: У Свірзькому замку на Львівщині знімають фільм про Олексу Довбуша. Фото

«Зараз у Львові є нові цікаві локації. Ми будемо тут навіть знімати берлінську частину сюжету, адже в самому Берліні вже немає тих локацій 90-х років, а у Львові ми знайшли все необхідне. Будемо розкривати для кіноспільноти раніше незвідані локації», – розповів кінооператор Дмитро Недря.

Комедія за мотивами книги Андрія Кузьменка розповість історію хлопця Кузьми, який придбав перше в своєму житті авто під маркою «Побєда» і вирушив нею з товаришем до Берліна.

Кінопроєкт комедії «Я, "Побєда" і Берлін» за однойменним романом Кузьми Скрябіна став одним із переможців Одинадцятого конкурсного відбору Держкіно. Державна підтримка стрічки становить 27 млн грн – 75% загальної вартості фільму.

Режисером-постановником фільму є Ольга Ряшина. Автори сценарію – Анатолій Крим та Олексій Комаровський. Продюсерами стрічки стали Олексій Терентьєв та Артем Доллежаль. Реліз фільму в Україні заплановано на грудень 2020 року.

Читайте також: У центрі Львова знімають фільм про Голокост. Фото

Нагадаємо, Кузьма Скрябін (Андрій Кузьменко) загинув у ДТП в 2015 році.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!