Унаслідок авіаудару по Яворівському полігоні загинуло 9 людей – Козицький

14787 0
Крилаті ракети попередньо випустили із літаків з Саратова, що в Росії.
Фото: Telegram Максима Козицького

Фото: Telegram Максима Козицького

Вранішні удари, які пролунали на Львівщині, буди здійснені попередньо із літаків із Саратова, що в Росії. Удари від крилатих ракет потрапили на Міжнародний центр миротворчості та безпеки, що у с. Старичі Яворівського району, більш відомий як Яворівський військовий полігон. Є загиблі та травмовані. Про це під час вранішнього брифінгу повідомив голова Львівської військової адміністрації Максим Козицький.

Читайте також: Окупанти здійснили авіаудар по Міжнародному центру миротворчості та безпеки на Львівщині – ЛОВА

«За попередніми даними було випущено більше 30 ракет, спрацювали системи протиповітряної оборони. Певну кількість було збито. Під удар потрапив Яворівський полігон», – каже Максим Козицький.

За його словами, на даний момент 57 людей травмовані і уражені та перебувають у лікарні, а 9 – загинуло. Зараз на місці здійснюють гасіння пожежі та збір уламків.

Як зазначив голова ЛОВА, загалом вранці було 25 точок ураження.

«Біля Яворівського полігону знаходяться населені пункти. Є 25 точок ураження, які вже обстежені військовими. Це був удар по військових об’єктах, але в лікарнях перебувають не лише вони», – каже Максим Козицький.

За його словами це були крилаті ракети класу «повітря/земля».

«Ракети випущені з літака в Саратові, залітають в акваторії Чорного моря і звідти здійснюються удари», – додав він.
 

Нагадаємо, що на Львівщині, близько 05:30 год. окупанти здійснили авіаудар по Міжнародному центру миротворчості та безпеки.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!