Унаслідок паління сухої трави на Львівщині загинула жінка

4199 0
В умовах воєнного стану постійні виїзди рятувальників на ліквідації пожеж сухостою – це зайві витрати ресурсів, які зараз потрібні для перемоги.
фото: ЛОДА

фото: ЛОДА

За минулу добу надзвичайники Львівщини ліквідували 80 пожеж сухої трави, вогонь знищив понад 12 га території. Окрім цього, на одній з пожеж сухостою – у селі Куликів Червоноградського району – виявили тіло жінки 1946 року народження.

Як повідомляє пресслужба Головного управління ДСНС України у Львівській області, пожежа сухостою знищила шість дачних будинків та легковий автомобіль.

Читайте також: Галицький Burning Man: бачу на городі сухе картоплиння – біжу по сірники

«У такий складний час, в умовах воєнного стану, свідомо нищити Україну, свою землю, спалюючи суху траву – злочин. Постійні виїзди рятувальників на ліквідації пожеж сухостою – це зайві витрати ресурсів, а вони зараз потрібні нам для перемоги», – зазначають в управлінні.

Нагадаємо, що за попередню добу надзвичайники Львівщини гасили 30 пожеж сухої трави. Вогонь знищив понад 8 гектарів. Мешканців закликають не бути ворогами в тилу, які вдаються до варварських методів господарювання.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!