Уряд скасував авіасполучення. Львівський аеропорт працюватиме в режимі резервного

3692 0
Фото: Юрій Танчин

Фото: Юрій Танчин

Від сьогодні, з 12:00, в Україні зупинено авіасполучення. Таке рішення учора, 23 березня, ухвалив уряд. За постановою уряду, в Україні закриті усі аеропорти, окрім київського «Борисполя».

Читайте також: Україна і Польща домовились про гуманітарний коридор для евакуації українців

У постанові також ідеться про те, що львівський аеропорт імені Данила Галицького визначений резервним у випадку, якщо «Бориспіль» не зможе прийняти той чи той борт.

«Прийняття та відправлення повітряних суден, що виконують пасажирські перевезення, крім перевезень, які здійснюються через державне підприємство “Міжнародний аеропорт “Бориспіль” або у разі неможливості прийняття та відправлення повітряних суден державним підприємством Міжнародний аеропорт “Бориспіль” – через державне підприємство Міжнародний аеропорт “Львів” імені Данила Галицького як резервне», – ідеться в постанові уряду.

Додамо, аеропорт «Бориспіль» прийматиме евакуаційні чартерні рейси з українцями з-за кордону. Нагадаємо, від 12:00 24 березня українцям заборонили виїзд за кордон із туристичною метою.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!