В АТО загинув один з командирів батальйону «Воля»

4472 0
Вчора, 25 листопада, в зоні АТО загинув командир 1-го протитанкового взводу третього батальйону територіальної оборони Львівщини «Воля» лейтенант Ігор Паньо.
Фото з Facebook Андрія Демчишина

Фото з Facebook Андрія Демчишина

«25.11.2014 року в зоні проведення АТО обірвалося життя командира 1-го протитанкового взводу лейтенанта Ігоря Паня. Окремий танковий взвод 12-го БТРО «Київ», 1-ий протитанковий та окремий протитанковий взвод 3-го БТРО «Львів-Воля» сумують за своїм побратимом», – написав у Facebook львів’янин Андрій Демчишин.

Нагадаємо, сьогодні на Личаківському кладовищі ховають бізнесмена Андрія Юргу, 1964 року народження та львів’янина Андрія Лучечка, 1973 року народження. Андрій Юрга був добровольцем у батальйоні «ОУН», Андрій Лучечко служив у 34-тій окремій механізованій бригаді.

ТЕГИ: похорон, АТО

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!