В бою на Донеччині загинув львівський бізнесмен

8029 0
В ніч на 23 листопада у селі Піски, що на Донеччині, в бою загинув член Комітету підприємців Львівщини, боєць добровольчого батальйону «ОУН», львів'янин Андрій Юрга (позивний «Давид»).

50-річний Андрій Юрга був засновником та співвласником фірми «Ю-КОМ», що виготовляє металочерепицю та аксесуари до неї. Був зразковим сім’янином, виховував 14-річного сина, інформують в Комітеті підприємців Львівщини.

«Андрій був щирим патріотом, з перших днів Революції Гідності на Майдані у Києві відстоював європейське майбутнє нашої держави. Андрій під кулями виносив загиблих та поранених героїв з вулиці Грушевського під час масового розстрілу активістів снайперами. Після перемоги Майдану та з початком кремлівської окупації Андрій вирішив боронити нашу державу на передовій. Він вступив у добровольчий батальйон ОУН, що дислокувався у селі Піски на Донеччині. 23 листопада під час артилерійського обстрілу позицій українського війська окупантами, він опинився в зоні ураження. Комітет підприємців Львівщини висловлює найщиріші співчуття родині загиблого Андрія Юрги. Андрію, ти був для нас вірним товаришем, взірцем людини з глибоким відчуттям національної гідності, патріотизму та самопожертви», – інформують в КПЛ.

Інформації про прощання і похорон Андрія Юрги наразі немає.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!