В електротранспорті Львова хочуть запровадити компенсаційний квиток

7777 5
Таким чином пасажири зможуть отримати відшкодування вартості проїзду у випадках, коли трамвай чи тролейбус не доїхав до точки призначення.

У львівському електротранспорті планують запровадити компенсаційний квиток. Про це в коментарі Tvoemisto.tv повідомив речник ЛКП «Львівелектротранс» Іван Бондар.

За його словами, у правилах користування електротранспортом у містах України не передбачена компенсація коштів у випадках, коли тролейбус чи трамвай не доїхав до місця призначення. Тому у «Львівелектротрансі» з’явилася ідея запровадити таку процедуру на рівні підприємства.

Читайте також: На Сихів по майбутнє. Чи став львівський транспорт іншим із трамваєм №8

«Це міг би бути такий спеціальний квиток, на якому, можливо, мала би бути печатка чи штамп того дня, коли він виданий. Наприклад, він діяв би впродовж того ж дня чи кількох наступних. За нашим задумом цей квиток не мав би бути безкоштовним. Якщо пасажири змушені вийти з вагона, бо він не доїхав, то водій забирає в них їхні квитки та видає компенсаційні. Якщо пасажир повинен пересісти на інший вид транспорту, оскільки стоїть, наприклад, уся лінія трамваїв, то він зможе скористатися квитком наступного дня і вже не оплачувати проїзд», – каже Іван Бондар.

Він зауважує, що зараз «Львівавтодор» розробляє нові правила користування електротранспортом у містах України.

Читайте також: Uber у Львові: чому дива не сталося

«Напевно, варто почекати. Коли нам буде відома редакція цих правил, тоді ми поміркуємо над тим, чи варто запроваджувати компенсаційний квиток. Можливо, в нових правилах буде передбачене відшкодування вартості проїзду. Якщо ні, то ми готові після обговорення з громадськістю до запровадження компенсаційного квитка», – пояснює речник «Львівелектротрансу».

Нагадаємо, що на Водохреща низка трамваїв змінить маршрут руху.

Анна Журба


Читайте також:
22 Січня, 2018 23:40
Віра А де електронний квиток? Такий квиток є дійсним 2 год.на всі види міського транспорту у всій Європі.Навіщо видумувати колесо з якимись компенсаційними квитками? Забрати касу у водіїв, налагодити оплату за проїзд електронним квитком,контролювати виїзд транспорту згідно з графіком руху - і все налагодиться. Найгірше у Львові з приватними перевізниками, маршрутки з їхніми хамськими водіями - це жах, квитків не дають, кермувати не вміють, влаштовують перегони між собою,а ціни щораз вищі. Транспорт має бути комунальним!
17 Січня, 2018 18:20
Остап На невже! :) «Львівавтодор» розробляє нові правила користування електротранспортом у містах України. Може все таки для Львова? :)
16 Січня, 2018 21:05
Юрій
16 Січня, 2018 20:02
ПанзіЛьвова 15-та сесія 1-го скликання
УХВАЛА
від 24.06.93
Про затвердження Правил користування електро-транспортом у м.Львові
[***]s://[***]8.[***]/inteam/uhvaly.nsf/9315c344519dd559c2256bb50042bc5c/b05badb8615aeb29c2256f000049fb14?OpenDocument
16 Січня, 2018 17:28
Антон Тільки не розумію до чого тут Укравтодор? Правила користування електротранспортом затверджує Львівська міська рада.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!