В мережі стартував безкоштовний курс з англійської мови

37761 1
Сьогодні, 22 лютого, розпочинається безкоштовний онлайн-курс «Exploring English: language and culture». Курс розрахований на тих, хто прагне глибше пізнати культуру Великої Британії, а також покращити свої знання з іноземної мови.
Фото: bridgesafghanistan.com

Фото: bridgesafghanistan.com

«Приділяючи курсу всього 2 години на тиждень, слухачі зможуть покращити знання з англійської, почути її в контексті живого спілкування, а також дізнатися багато цікавого про британську культуру – літературу, мову, економіку, тощо», - стверджують організатори.

Загальна тривалість навчання – 6 тижнів. Після його проходження, учасники зможуть отримати відповідний сертифікат.

Наприкінці кожного тижня слухачам запропонують описати свої почуття та переживання в письмовій формі, з приводу тієї теми, яку вивчали впродовж семи днів.

Зареєструватись на курс можна за посиланням.

Читайте також: Львів’ян запрошують на безкоштовні курси в ІТ-галузі

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
28 Лютого, 2016 11:27
Олександр Доброго дня!
Десь приблизно рік назад я зацікавився вивченням англійської мови, так як в школі я вивчав німецьку мову, то завдання в мене було вивчити англійську з нуля. При чому кошти на це я тратити не збирався, то я цікавився в першу чергу безплатними курсами вивчення англійської з нуля.
В першу чергу при вивченні англійської потрібно звернути увагу на те, що нам для того, щоб вільно володіти англійською мовою потрібно вивчити 4 навики англійської: читати, писати, розуміти на слух і говорити.
Отже, для цих цілей я використовую 3 різні ,безкоштовні ресурси, якими і хочу з Вами поділитися
[***]s://[***].duolingo.com - безкоштовна освітня платформа з науковим підгрунтям, яку Apple обрали найкращим додатком для iPhone у 2013, Google - найкращим для Android у 2013 і 2014, а TechCrunch назвав її найкращим освітнім стартапом.
[***]s://puzzle-english.com/p/1267025 - чудовий ресурс, для тих хто хоче навчитись розуміти англійську мову на слух і прокачати навики розмовної англійської. Тут Вам на допомогу прийде "віртуальний вчитель", відеоуроки по граматиці, відеопазли - для покращення розуміння на слух з допомогою унікальних методик, "вітамінки" - короткі листи на електронну пошту з цікавими фактами про англійську мову. І саме головне, як на мене, це популярні серіали на англійській мові з подвійними субтитрами і перекладом слів - що дозволяє легше запам'ятовувати слова і вчити реальну англійську.
І насамкінець уроки англійської мови онлайн - у вигляді підкастів, які Ви зможете прослуховувати в зручний для Вас час [***]://[***].[***]/programmes/p02pcb2s/episodes/downloads
Надіюсь ці ресурси допоможуть Вам досягти своєї мети.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!