З’явились безкоштовні е-курси з вивчення польської та білоруської

5186 0
Польсько-український портал “Порт Європа” запустив безкоштовний е-курс білоруської мови для українців. Також на сайті функціонує е-курс польської мови, на який вже записалися понад 55 тисяч осіб.
Фото: onlineeducationincanada.com

Фото: onlineeducationincanada.com

Курс функціонує вже понад місяць, записатись можна за посиланням

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топ-10 безкоштовних ресурсів для вивчення англійської

«Білоруська мова – дуже подібна до української, взагалі між білорусами та українцями багато спільного, тому ми заохочуємо всіх небайдужих українців, щоб вони зацікавилися мовою сусідів, вивчили її основи. Це легко, приємно і цікаво, а таким жестом ми дамо поштовх для дальшого відродження білоруської мови в самій Білорусі – говорить Якуб Логінов, автор курсів і головний редактор порталу “Порт Європа”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Безкоштовне вивчення польської онлайн. Де зареєструватись

Раніше на порталі було створено безкоштовні онлайн-курси української мови для поляків і польської мови для українців, на який можна записатись за посиланням.

У планах – створення чергових безкоштовних мовних е-курсів з вивчення німецької або словацької мови.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!