У мережі з’явився фільм про життя українців за кордоном: де переглянути?

2579 0
В мережі з’явився документальний фільм Immigraniada, який розповідає про життя українців, що вирішили емігрувати закордон: чи здійснили вони свої мрії, знайшли щастя та чи вартий їх вибір шукати кращої долі в інших країнах. Фільм знімали на території України, Польщі, Чехії, Німеччини, Італії та Франції.
фото: vimeo.com

фото: vimeo.com

Кінострічку зняла студія Boroda Cinema. Загалом зйомки тривали три місяці. Окрім українців, що проживають на території Польщі, Чехії, Німеччини, Італії та Франції, у фільмі також були використані відеоматеріали про українців, що мешкають у Росії, Китаї та США.

Покази стрічки відбулися у багатьох містах світу: Нью-Йорку, Кракові, Орландо, Празі, Абу-Дабі, Дубаї та в Україні. Відтепер Immigraniada доступна для перегляду і в інтернеті, на сервісі Vimeo.

Тривалість кінострічки: 1 година. Пропонуємо переглянути трейлер до стрічки:

За інформацією Inspired

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!