Політична реклама

Новий ресторан у Львові пропонує шампанське з хот-догами

9161 0
У Львові відкрили новий заклад для гурманів – «Шампанерія Х&Х». Тут можна замовити шампанське та хот-дог чи хачапурі. Схожий заклад працює у Лондоні, в Україні ж це – перша шампанерія.

Тут подають різноманітні хот-доги, хачапурі (саме тому назва містить дві букви «Х») та великий асортимент шампанського та ігристих вин. Таке поєднання – новинка для українців, проте у світі такі шампанерії доволі популярні.

У львівській «Шампанерії Х&Х» є вина і шампанське з України, Грузії, Франції, Іспанії, Італії. Придбати напої тут можна і на розлив.

Ще одною особливістю «Шампанерії Х&Х» є те, що хоч заклад і розташований у центрі туристичного Львова (вул. Лесі Українки, 29), він орієнтований, перш за все, на львів’ян.

«Нашими відвідувачами є в першу чергу львів’яни, а не туристи», – розповів tvoemisto.tv власник «Шампанерії Х&Х», львівський ресторатор Вардкес Арзуманян. А днями заклад взагалі оголосив, що не прийматиме туристичні групи, оскільки дуже важко зберігати належну якість, готуючи швидко для великої кількості людей.

Як пише kava.lviv.ua, в середньому ціна за 150 мл шампанського у закладі коливається від 14 грн – українського виробника, до приблизно 30 грн – іноземного. Ціна одного хот-дога (трюфельний, нью-йоркер, смокі, чіз-дог, корн-дог) – 32 грн. Хачапурі тут також різні, є й такі, які рекомендують брати на двох. Також тут обов’язково навчать, як правильно їсти хачапурі. Ціна – приблизно 60 грн.

Шампанське до хотдога чи хачапурі тут обов’язково подають з полуницею. «Ми вирішили створити нові традиції. Шампанське – один з улюблених напоїв багатьох... Відвідувач може замовити одну полуницю або ж один шматок хамона. Це і є основне завдання закладу – аби гість не відмовляв собі ні в чому», – розповідає бренд-менеджер групи ресторанів «Рестарон» Олена Виноградська.

Усі офіціанти «Шампанерії Х&Х» вміють відкривати шампанське. У закладі немає бару і бармена, їхні функції виконують офіціанти. Вони ж готують коктейлі з шампанського. Горілкою у закладі не торгують принципово. Середній чек – 60 грн. Працює «Шампанерія Х&Х» до 02:00.

Фото з Facebook Вардкеса Арзуманяна

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!