В офісі Димінського та у приміщенні агенції ZIK проводять обшуки. Доповнено

2472 0
Слідчі дії проводяться у зв'язку з резонансним ДТП, в якому автомобіль з кортежу бізнесмена врізався в легковик 31-річної Наталії Тріли. Від отриманих травм жінка померла на місці аварії.
ГУ НП у Львівській області

ГУ НП у Львівській області

Працівники поліції з Києва проводять слідчі дії в офісі львівського бізнесмена Петра Димінського на вулиці Винниченка. Про це Tvoemisto.tv повідомили джерела в правоохоронних органах.

Директор департаменту комунікації Національної поліції Ярослав Тракало розповів Tvoemisto.tv, що слідчі дії пов'язані зі справою ДТП за участі автомобіля з кортежу Петра Димінського, внаслідок якого загинула 31-річна жінка. Однак Ярослав Тракало не уточнив, де саме ці слідчі дії проходять.

Водночас, як повідомляє IA ZIK, правоохоронні органи прийшли з обшуками в офіс Інформагентства та телеканалу у Львові за адресою вул. Вороного, 3. 

Як повідомив радник міністра МВС Антон Геращенко, метою таких слідчих дій є пошук зразків ДНК, що належать Петру Димінському.

Нагадаємо, 18 серпня на трасі Львів-Краковець сталася смертельна ДТП за участі автомобіля, що належить бізнесменові Петру Димінському. Унаслідок зіткнення загинула 31-річна жінка. Її брат стверджує, що Димінський знаходився за кермом і потім переcів у іншу машину. За цим фактом відкрито кримінальне провадження.

21 серпня бізнесмену було вручено повістку на допит 23 серпня. Слідство встановило, що за кермом авто, яке потрапило в аварію, був не 43-річний охоронець Димінського, як про це повідомлялося раніше. 22 серпня стало відомо, що Петро Димінський відлетів до Швейцарії. Наступного дня член колегії МВС Антон Геращенко повідомив, що на допит бізнесмен не з'явився.

Натомість адвокат бізнесмена Микола Лисий повідомив, що його клієнт не отримував повісток на допити, натомість заявив, що Димінського допитали ще 20 серпня.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!