У львівському Парку культури стартує сезон. Перелік атракціонів, вартість

35042 0
У Львівському парку культури і відпочинку ім. Хмельницького встановлять два нові атракціони: «Дитяча вежа падіння» та «Обертальні чашки».
Фото: Парк культури Львів

Фото: Парк культури Львів

З суботи, 15-го квітня, в Парку культури почнуть працювати атракціони.

Цього року Парк запропонує відвідувачам два нові: «Обертальні чашки», де буде 24 посадкові місця, та «Дитяча вежа падіння» на 6 місць. Вони вже встановлені, але поки що не працюють: завершують роботи з благоустрою й обладнання огорожі. Як повідомили Tvoemisto.tv в адміністрації Парку, відкриють два атракціони орієнтовно за тиждень. Їх ціна становитиме 20 гривень.

Читайте також: Як виглядає Парк культури з висоти пташиного польоту. Фото

Як зазначав раніше у коментарі для Tvoemisto.tv директор Парку Олександр Молодий, обидва атракціони є дитячими, але обов'язкових вікових обмежень немає.  «Ці два атракціони одні з найдешевших якісних. Їх використовують у парках Італії та Франції. У наших мріях – повністю оновити увесь парк розваг, бо атракціони вже морально застаріли. Вони були актуальними у радянські часи. Зараз хочеться дати людям щось цікавіше», – додав директор Парку.

«Дитяча вежа падіння»

«Обертальні чашки»

Атракціони Парку культури

Звичний режим роботи атракціонів:

дитячі: з понеділка по неділю з 11 до 20 год.

дорослі: з вівторка по неділю з 11 до 20 год.

Парк культури знаходиться на вул. Болгарській, 4

Опублікувала Олеся Шеремета
Візуалізація: Парк культури Львів


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!