У центрі Львова зменшать кількість автомобілів

1689 0
У ЛМР переглянуть правила видачі відповідних перепусток.
фото: ua.igotoworld.com

фото: ua.igotoworld.com

Із 2 до 23 листопада у Львові не видаватимуть нові перепустки для в’їзду в центральну частину міста. Відповідне рішення сьогодні затвердив виконавчий комітет Львівської міської ради.

Обмежувати рух в центрі будуть через зменшення переліку підстав для проїзду. За словами директорки юридичного департаменту ЛМР Гелени Пайонкевич, наразі занадто багато машин заїжджає в центральну частину міста.

Читайте також: Як у Львові працюють інспектори з паркування. Фоторепортаж

Тому до 23 листопада місто не видаватиме нових перепусток на проїзд пішохідною зоною Львова, обмеженою просп. Свободи, пл. Торговою, пл. Данила Галицького, вул. Підвальною, вул. Валовою та пл. Адама Міцкевича.

Згідно рішення виконавчого комітету, до 23 листопада департамент адміністративних послуг міста Львова має напрацювати нові правила видачі відповідних перепусток.  

Андрій Костюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!