В Україні ліквідують Державну службу зайнятості: де шукати роботу?

2750 0
Державну службу зайнятості в Україні ліквідують, а замість неї буде Національне агентство із комплексних послуг безробітним. Інформувати шукачів роботи про вакансії планують з допомогою Інтернету. Про це розповів заступник голови Служби зайнятості Сергій Кравченко.
Фото: businessnewsdaily.com

Фото: businessnewsdaily.com

«Додаток буде підв’язаний під сайт, який ми розробляємо зараз. Це в реформі, адже без внесення змін до чинного законодавства України, ми не зможемо цього реалізувати. У нас сьогодні в законодавстві записано, що виключно паперова форма, а нам треба перейти в електронну форму», - зазначив Сергій Кравченко.

Зокрема, планують законодавчо врегулювати фріланс. А також запровадження податкових пільг для соціальних підприємств.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прощаючись із пережитками СРСР: в Україні хочуть скасувати трудові книжки

Як інформувало Tvoemisto.tv раніше, до кінця року в Україні може запрацювати оновлений Трудовий кодекс. Проект змін уже зареєстрований у Верховній Раді, нині триває його обговорення та допрацювання. Деякі норми необхідно привести у відповідність до міжнародно-правових документів з питань праці, що є обов'язковими для України, а також актів Євросоюзу.

Джерело: Львівська хвиля.

Опублікувала Наталія Середюк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!