В Україні набирають добровольців у кібервійська. Як долучитися

4179 1
Міністерство інформаційної політики України набирає добровольців у інформаційні війська України. Таким чином у Міністерстві хочуть протидіяти російській пропаганді.
фото: ru.tsn.ua

фото: ru.tsn.ua

“Як ви знаєте, війну Росії проти України називають гібридною. Все тому, що війна справжня, а інформація про неї брехлива. Проти нас відкрито багато фронтів, і один з особливо важливих — інформаційний”, — йдеться в повідомленні на сайті.

Щоб вступити у лави інформаційних військ, потрібно зареєструватися на порталі, ввівши адресу своєї електронної скриньки, повідомляють на сайті УНН.

Далі слід очікувати від Міністерства завдань, які потрібно буде виконувати. “Кожен українець із доступом до Інтернету може зробити свій внесок в інформаційну боротьбу”, — також йдеться в повідомленні на сайті.


Читайте також:
24 Лютого, 2015 11:51
Саня Комент с ФБ
Ось посилання з деталями . 'При поверхневому аналізі веб-коду стартової сторінки (це можен зробити кожен) виявлено, що сайту, як такого нема. Всі сервіси виконує вищезгадана служба getresponse.ru (.com), на що всказує відповідний скрипт. Отже, в нашому розпорядженні звичайний фасад (фейк, муляж, потьомкінська дєрєвня) порталу [***]://i-army.org, розфарбаваний у кольори, а весь функціонал відданий назовні: у Польщу чи Росію (це достойменно не відомо). Орієнтовний бюджет цього проекту – щонайбільше 200 доларів. Це реальні витрати на програмування веб-сторінки i-army.org' Віталій Манько додає 5 нових світлин. Щойно я передав свій робочий мейл у ФСБ. Ось як це було. Крок перший. Реєструюсь на сайті "Інформаційне військо України". [***]://i-army.org/ У формі реєстрації позначаю свій домашній мейл. Крок другий. Мені на пошту приходить повідомлення від мінстеця, в якому повідомляється, що я зарахований до війська. Крок третій. Я тисну на лінк, який знаходиться в тілі листа, і в моєму браузері відображається строка скрипту [***]://app.getresponse.com/click.html…& Крок четвертий. Йду шукати, що це за такий додаток app.getresponse.com і потрапляю на сайт провайдера поштових розсилок. Останній, п'ятий крок. Клікаю на розділі "наші офіси" і потрапляю сюди [***]://[***].getresponse.com/about/our-offices Серед адрес головних офісів: GetResponse RU Krasnopresnenskaya nab.12 pod. 6, of. 731 123610 Moskva Russia З чим мене, а також всіх зареєстрованих у мінстеця можна привітати. Завіса. Ми "перемогли" у іформаційні війні, здавшись путіну в полон. #мінстець P.S. Для тих, хто не бум-бум у тому, що написано вище, поясню. Офіційний сайт державної української установи, яким керує міністерство інформаційної політики, використовує сервіс розсилки, котрий належить компанії з російським офісом. А отже, хто саме напряму отримує доступ до бази розсилок, можна навіть не гадати. UPD1: Щойно, при поверхневому аналізі веб-коду стартової сторінки (це можен зробити кожен) виявив, що сайту, як такого нема. Всі сервіси виконує вищезгадана служба getresponse.ru (.com), на що всказує відповідний скрипт. Отже, в нашому розпорядженні звичайний фасад (фейк, муляж, потьомкінська дєрєвня) порталу [***]://i-army.org, розфарбаваний у кольори, а весь функціонал відданий назовні: у Польщу чи Росію (це достойменно не відомо). Орієнтовний бюджет цього проекту – щонайбільше 200 доларів. Це реальні витрати на програмування веб-сторінки i-army.org
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!