В Україні не скасовуватимуть масковий режим

3019 0
Послаблення карантину не передбачає скасування маскового режиму.
Фото: freepik.com

Фото: freepik.com

У Міністерстві охорони здоров'я розповіли, що послаблення карантину не передбачає скасування маскового режиму. Про це міністр охорони здоров'я Максим Степанов заявив на брифінгу сьогодні, 5 червня.

Окрім цього, він нагадав, що уряд запровадив адаптивний карантин і дозволив пом'якшення обмежень, але повністю карантин не скасували.

Читайте також: Запам’ятайте це, якщо вже зібралися на шашлик, у спортзал чи Карпати

«Я хочу нагадати, що у нас хворіють люди на коронавірус – за сьогодні це 553 людини, вчора було 588. Стратегія, яку ми обрали, – це стратегія стримування, але це жодним чином не скасовує маскового режиму й дотримання соціальної дистанції», – каже він.

Нагадаємо, з 22 травня в Україні запровадили адаптивний карантин, що триватиме до 22 червня. Це означає, що області та міста тепер самостійно вирішуватимуть, послаблювати чи посилювати карантин, залежно від епідситуації.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!