В Україні офіційно запрацював онлайн-магазин IKEA

9012 0
Тут продають товари для дому та декору.
фото: franchisor.ikea.com

фото: franchisor.ikea.com

Шведська компанія IKEA запустила офіційні онлайн продажі в Україні. Товари вже доступні на їхньому сайті, а ціни вказані в гривневому еквіваленті.

Замовляти товари можна від сьогодні та забрати в пунктах видачі в Києві або в магазинах мережі Auchan та Metro. Тут продають товари для дому та декору.

Вартість доставки:

До 15 кг (від 1 до 5 днів)

З понеділка по суботу з 8:00 до 21:00

Ціна в межах країни – 99 грн

Від 15 до 30 кг (від 1 до 5 днів)

З понеділка по суботу з 8:00 до 21:00

Ціна в межах країни – 149 грн

Більше 30 кг

  • Доставка до обраної кімнати**, вдома або на роботі
  • Дата та час доставки на вибір
  • Доставка здійснюється з понеділка по суботу з 8:00 до 21:00

Ціна в межах міста Києва 699 грн
Ціна за межами Києва 1599 грн
Кожна додаткова тонна оплачується за ціною повної доставки

Читайте також: ІКЕA не відкриватиме завод на Львівщині

Нагадаємо, у 2017 році Львівська ОДА звернулася до представників компанії «IKEA» з пропозицією відкрити на території Львівщини завод з обробки деревини. Пізніше шведська мережа магазинів меблів та товарів для дому підтвердила наміри зайти на ринок України. Тоді йшлося про відкриття магазину в одному з торговельних центрів Києва. У 2018 році влада області також провела переговори з виробничим підрозділом корпорації.

У липні минулого року IKEA запустила сайт для України та почала набирати персонал. Відкрити магазин міського формату в Києві планували наприкінці 2019 року.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!