В Україні представили новий туристичний проморолик. Відео

2218 0
Трихвилинний ролик демонструє унікальне геополітичне положення країни, річки й озера, Національний природний парк «Олешківські піски», Чорноморське узбережжя, Одеський оперний театрі, унікальні пам'ятки архітектури, що занесені до списку ЮНЕСКО, красу Карпатських гір.
Фото: youtube.com

Фото: youtube.com

Про це повідомляється на офіційному сайті Мінекономрозвитку.

Ролик було створено для представлення України на найбільшому туристичному форумі світу - World Travel Market 2015 (WTM), який проходив у Лондоні.

Читайте також: Львів’янам пропонують наповнити історіями сайт для популяризації України закордоном. Деталі

Ролик знято і запущено в рамках урядової кампанії «Ukraine. Open for U».

У відео під композицію «Wherever you are» культового українського колективу Океан Ельзи, Україна відкривається абсолютно новою — зі своєю унікальною історією і традиціями, але сучасною, здатною запропонувати широкий набір туристичних продуктів: від гірськолижних і морських курортів, до унікальних культурних та історичних місць.

Читайте також: «Океан Ельзи» представив кліп на пісню «Мить». Відео

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!