В Україні пропонують будувати «теплі» зупинки громадського транспорту

3110 0
Раніше на кінцевих зупинках маршрутів громадського транспорту пропонували будувати санвузли.
Фото: 1news.com.ua

Фото: 1news.com.ua

У Мінрегіонбуді пропонують проектувати засклені, так звані «теплі» зупинки громадського транспорту. Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав заступник міністра регіонального розвитку Лев Парцхаладзе.

Читайте також: В Україні перед зупинками транспорту будуватимуть захисні стовпчики

«Влітку ці зупинки могли б навпаки генерувати прохолоду та рятувати від спеки. В Астані, наприклад, зупинки також мають магазин, цивілізовану вбиральную та зручну зону очікування», – каже Лев Парцхаладзе.

Перед цим він на своїй сторінці у Фейсбук провів опитування щодо «теплих» зупинок. Більшість українців цю ініціативу підтримали, втім були й такі, хто висловив побоювання, аби ці зупинки не використовували не за призначенням.

Читайте також: В Україні пропонують будувати увігнуті бордюри на зупинках громадського транспорту

Додамо, що раніше у Мінрегіонбуді на кінцевих зупинках маршрутів громадського транспорту та пересадочних вузлах пропонували облаштовувати зупинки із санвузлами.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!