В Україні відклали мобілізацію та збільшуватимуть контрактну армію

4942 0
Президент Петро Порошенко заявив про ухвалення рішення відкласти проведення подальшої мобілізації.
фото: bug.org.ua, expres.ua, www.0352.ua

фото: bug.org.ua, expres.ua, www.0352.ua

Про це Президент заявив у своєму вступному слові перед зустріччю з представниками фракцій коаліції учора, 14 вересня. "Я прийняв рішення – в умовах фактичної реалізації режиму припинення вогню – відкласти мобілізацію, не проводити і не оголошувати. Сьогодні для цього з'явилися перші крихкі можливості. Також використати зміни до бюджету для збільшення контрактної складової нашої армії", – зазначив Порошенко.

Читайте також: У Львові жінок запрошують до лав Збройних сил України: деталі

Раніше Петро Порошенко повідомив, що це перший тиждень, коли на фронті не стріляють і коли нарешті почали "працювати" Мінські домовленості. За його словами, останній тиждень – тверда надія на те, що зусилля України забезпечити мир дадуть можливість будувати нову державу. Згодом президент заявив, що з 2 вересня в Україні проходить масштабна демобілізація.

Нагадаємо, у серпні, перебуваючи із робочим візитом у Харкові Президент України Петро Порошенко анонсував нову хвилю мобілізації. Під час свого виступу він заявив про можливість проведення нової хвилі мобілізації.

Джерело: Українська правда

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!