В Україні заборонили одну з партій популярного знеболювального «Німесил»

12340 1
Офіційно «Німесил» італійського виробництва з маркуванням польською мовою Україну не ввозили.
ілюстративне фото: Волинські новини

ілюстративне фото: Волинські новини

Держлікслужба України заборонила реалізацію в аптеках всіх серій знеболювального «Німесил» у гранулах італійського виробництва з маркуванням польською мовою.

Заборону накладено «з метою активної протидії поширенню неякісних лікарських засобів та таких, що офіційно не ввозились на територію України», зазначається в повідомленні Держлікслужби.

Читайте також: У МОЗ розширили перелік доступних ліків

Ідеться про препарат у гранулах для оральної суспензії 100 мг/2 г в однодозових пакетах виробництва «Laboratori Guidotti S.p.A», Італія, з маркуванням польською мовою.

«Німесил» цього виробника заборонено не лише продавати, а й зберігати та застосовувати. Аптечні заклади мають його знищити.

Невиконання даного розпорядження тягне за собою відповідальність згідно з чинним законодавством України, додають у Держлікслужбі.


Читайте також:
6 Вересня, 2019 10:56
Мартин Нагадало...
- Іване, чув, моск@лі в космос полетіли!
- Шо, всі???
- Нє, один...
- То чо рейвах здіймаєш?..
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!