В Україні запустили сайт психологічної допомоги бійцям АТО

2999 0
Асоціація фахівців з подолання наслідків психотравмуючих подій за підтримки Канадсько-Української Фундації запустила інтерактивний ресурс психологічної допомоги бійцям АТО Про це повідомляють в Українському кризовому медіа центрі.
фото: datacloud.me

фото: datacloud.me

Цей інтерактивний ресурс спрямований на надання психологічної допомоги учасникам АТО та членам їхніх родин з подолання наслідків психотравмуючих подій. Ресурсну основу сайту складають матеріали, які використовуються у Канаді мережею Operational Stress Injury (OSI) Clinics, – це клініки, що опікуються психічним здоров’ям колишніх військовослужбовців та ветеранів поліції, а також займаються профілактикою та лікуванням посттравматичного стресового розладу.

Читайте також: Групи взаємопідтримки для учасників АТО та їх сімей. Де знаходяться у Львові

 «Даний сайт є унікальним, бо дає можливість дистанційно, оперативно та анонімно робити самодіагностику, дізнаватися, що таке психотравма, стрес, якими є його наслідки, а також яка у конкретному випадку може бути допомога та самодопомога», – зазначила вона психолог Катерина Проноза. Вона розповіла, що на сайті є декілька опцій з тієї чи іншої проблематики, інтерактивні опитувальники, за допомогою яких людина може оцінити свій стан психічного здоров’я, ідентифікувати первинні ознаки розладів та спланувати подальші дії. Перейти на сайт можна за посиланням

За інформацією kreschatic.kiev.ua.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!