В Україні знімуть фільм за піснями Івасюка

2015 1
Сюжет фільму творці наразі тримають у секреті.
Фото: glavcom.ua

Фото: glavcom.ua

В Україні почали зйомки романтичної комедії «Червона рута. Нова історія». Про це повідомляє FILM.UA.

Лейтмотивом стрічки стануть пісні Володимира Івасюка. На тлі відомих «Я піду в далекі гори», «Водограю» та «Червоної рути» розгортатиметься романтична історія кохання. Сюжет фільму наразі тримають у секреті, однак творці прагнуть переосмислити спадщину Івасюка і показати, наскільки сучасними та актуальними можуть стати написані пів сторіччя тому пісні.

Авторка ідеї – Наталка Якимович (генеральна продюсерка телеканалів FILM.UA Group) виступить і продюсером стрічки. «Червона рута. Нова історія» стане її дебютом у повному метрі. Над сценарієм працює український драматург Павло Ар’є – автор культової п’єси «На початку і наприкінці часів» (2013), за мотивами якої успішно багато років іде вистава «Сталкери» та створено містичний трилер «Брама» з Ірмою Вітовською в головній ролі.

Читайте також: Львівян запрошують на фестиваль у Тустань

Додамо, що ключовий етап – створення сценарію наразі фінансує Український культурний фонд. Наступного року «Червона рута. Нова історія» боротиметься за грант УКФ вже на виробництво повнометражного фільму.



Читайте також:
3 Серпня, 2019 22:42
Kvitka О, добре, дуже добре. Більше українських стрічок! Але бажано по рівню щоб були такі [***]s://oyster.com.ua/movie/1620-kiborgi-2018 (Кіборги) , а не такі [***]s://[***].[***]/a/vidguky-pro-film-kruty-1918/29775104.html (Крути). Дуже сумно, коли про такі важливі речі знімають погане кіно (((
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!