В українському інтернеті з’явилася Асоціація ботоводів

1913 0
Нещодавно в українському інтернет-просторі запустився сайт «Всеукраїнської асоціації ботоводів». Це сервіс, який допомагає об’єднуватися, аби протидіяти антиукраїнській інформаційні політиці.
фото: www.bbc.co.uk, www.erepublik.com, botovod.org

фото: www.bbc.co.uk, www.erepublik.com, botovod.org

Після реєстрації на сайті ініціативи «Всеукраїнська асоціація ботоводів» інтернет-користувач отримуватиме повідомлення про антиукраїнський контент в соціальних мережах, а також  інструкції, як правильно розрізняти й блокувати таку інформацію .

Окрім того, кожен може долучатися, відшуковувати й надсилати лінки на підозрілий контент, який варто блокувати. «Це займатиме не більше 3-4 хвилин в день. Але скільки користі ви принесете Україні», – зазначають творці сайту.

Читайте також: Марка Цукенберга просять відкрити український офіс Facebook

Нагадаємо, попри обіцянки засновника і керівника соціальної мережі Марка Цукерберга навести лад з блокуванням українців у Facebook, ситуація лише погіршується.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!